Op 8 mei vertrokken een 6-tal KLM RoadRunners + 1 fan van Air France richting Munchen. Na een ochtendje wachten in de warme Beierse zon op een terras van een personeelsrestaurant konden we om 11:00u. onze startnummers en herinneringshirts ophalen.

Inmiddels begon het al aardig druk te worden en waren wij in afwachting van de Lufthansa Pinguins (die zo heten omdat ze in de beginjaren nogal opvielen door hun aparte manier van lopen). Nadat we ook onze gastvrouwen hadden ontmoet ging om 14.00u. de 21,1 km van start en om 14.20u. de 12,0 km. Dat lekkere zonnetje in de ochtend bleek al snel een brandend monster tijdens de loop. Bij de 21,1 km waren er regelmatig drinkposten, maar bij de 12,0 km was er maar één en pas na 7,5km.

Dit alles resulteerde voor vele deelnemers in een martelgang in de brandende zon. Echter het vooruitzicht van eten, drinken en zelfs een ijsje na de finish zorgde nog voor enige motivatie om het tempo er in te houden. Het vooruitzicht bleek niet ongegrond, wat dit alles was weer prima (en zonder kosten) geregeld ! Na het overhandigen van de meegenomen 10kg kaas aan de LH Pinguins stortten we ons op het eten en drinken.

De terugvlucht was voor ons allen een uitdaging, behalve voor Wim R. want die had ‘gewoon’ geboekt voor 15 euro meer dan het IPB tarief 🙂 Resultaat over twee dagen: 2x iemand in de cockpit en 2x op een jumpseat. Het was echter wederom een geweldige ervaring !

Groepsfoto  

De resultaten:
21,1 km
1:38:31 André van der Neut
1:55:31 Wim Verhage

12 km
1:09:30 Hans Prins
1:11:28 Hidde Bruin
1:19:46 Klaas Bruin
1:23:40 Paula Quiroz (AF)
1:27:58 Wim Roozendaal

Andre + Bier