Het principe van een zes uursloop is om in deze 6 uren een zo groot mogelijke afstand af te leggen. Dat kan individueel of met een team van maximaal 6 deelnemers. Er werd over een vast parcours van 1,9km gelopen. In de estafette vorm is de startstreek op de atletiekbaan van AVH het moment om de nieuwe loper te laten starten. Als iedereen uit het team zijn of haar rondje heeft gelopen, dan is de eerste loper weer aan de beurt.

De KLM kar met daarvoor de partytent, waaronder de massagetafel van Nynke.

KLM Road Runners Harry Jansen (47.857 meter) en Wim Verhage (43.901 meter) hebben de 6 uur individueel afgelegd en Jan Bruine de Bruin (24.490 meter) heeft de 3 uur individueel afgelegd.

Het Team KLM Rapid Road Runners heeft lang gestreden met het team van Selma’s Knight en is uiteindelijk op de 2e plaats geĆ«indigd met 80.623 meter!
Het team bestond uit:
Hidde Bruin
Arjan Willems
Arno Linnenbank
Rene Verhage
Simone Jacobs
Rick Geurtsen

Wachten op het meten van de afgelegde afstand.

Het Team KLM Road Runners heeft vooral de eerste paar uur gestreden met het team van Girl Power, maar toen die met nog maar 4 lopers overbleven, was het klaar met de strijd. Ze zijn op de 9e plaats geƫindigd met 68.430 meter.
Dit team bestond uit:
Ger Katuin
Judy Bruin*
Klaas Bruin
Marcia Dubbelaar*
Nicole IJtsma-van der Does
Rochdi Sefrioui
* Marcia begon later en Judy stopte eerder. Beide zijn vervangen door KLM collega en aankomend lid van de Road Runners, Mark Scherhage.

KLM Road Runner Nynke Visscher was met massagetafel aanwezig om daar waar noodzakelijk de spieren los te masseren (ook van de concurrerende lopers).

Verder waren de volgende leden van de KLM Road Runners aanwezig:
Cock van der Pol – Organisatie
Wim Roozendaal – Organisatie
Nico Schipper – Organisatie
Elly Bootsma – Toeschouwer
Kayleigh van Haaster – Toeschouwer
Frank Jegers – Toeschouwer